+32486373066 info@thebackupplan.be

Joeri Rocks

THE BACKUP PLAN houdt al eens van een feestje. Als we door te feesten dan ook nog eens geld in kunnen zamelen voor een goed doel zijn we helemaal niet meer te stoppen.

Op zondag 17 juni organiseren wij in Jh Mena te Rotselaar een optredens-avond om centjes in te zamelen voor Joeri Vranckx uit Wezemaal. Deze centjes gaan integraal naar de aankoop van een spraakcomputer en besturingssysteem, waardoor Joeri weer alledaagse dingen zou kunnen doen.

We hopen alvast dat jullie deze datum vrijhouden in de agenda, mee met ons komen feesten en dat we zo een aardig bedrag in kunnen zamelen om aan Joeri te schenken.

PRAKTISCHE INFO:

DATUM: Zondag 17 juni 2018

PLAATS: Jh Mena, Rotselaar (Torenstraat 2, 3110 Rotselaar)

DEUREN OPEN: 19u00

VVK: €5 

TICKETS: DRUK HIER!

LINE UP:

Lennaert Maes (20u15 – 20u45)

Lennaert Maes is een Belgische liedjesschrijver, zanger en cabaretier. Hij is de frontman van de band Lenny & De Wespen en staat ook op de planken onder zijn eigen naam. Als Wezemaalse volksheld en muzikale topper komt hij graag solo enkele deuntjes meespelen om centjes in te zamelen. De afwezigen hebben nu al ongelijk.
https://www.facebook.com/Lenny-de-Wespen-8251241673/

The Backup Plan (21u15 – 22u00)

Ook wij van The Backup Plan zullen het podium betreden voor de goede zaak en voor onze goede kameraad Joeri (alhoewel Jerre toch 2derangs vriend is maar zijn goed hart toont). Begin uw lever al maar te trainen en te sparen, het zal nodig zijn.
https://www.facebook.com/thebackupplanbelgium/

Mobvious (22u00 – 23u00)

wie deze strakke knaap is weten we zelf nog niet… Enige dat je moet weten is dat er pompende beats uw richting uitgeknald zullen worden zodat het wel heel moeilijk wordt om stil te blijven staan. Kom en laat u verrassen.
https://www.facebook.com/mobvious/ 

U KAN NIET AANWEZIG ZIJN, MAAR WIL TOCH GRAAG STEUNEN?

Koop een STEUN-kaart via bovenstaande link en vermeld bij “opmerkingen/suggesties” dat het om een steunkaart gaat.
Wij schrijven uw naam met heel veel plezier bij op onze “BEDANKT-VOOR-UW-FANTASTISCHE-STEUN”-lijst!

Alvast bedankt! En graag tot dan!

TOMAS – KRISTOF – YANNICK – BRAM – JEROEN
(The Backup Plan)

Affiche JOERI ROCKS