+32486373066 info@thebackupplan.be

23u30 – … : DISCOBAR B&M FT. R&B

Manu & Barry (of is het nu Barry & Manu?) vormen samen Discobar B&M en zullen voor de ideale atmosfeer zorgen tijdens onze AFTERDRINK. Ze spelen regelmatig menig fuifzaal plat in Leuven en zorgden ervoor dat de mensen niet konden blijven stilstaan op heel wat trouwfeesten. (Of de koppels die toen trouwden nog steeds samen zijn en of een breuk de oorsprong vond bij de keuze voor deze Discobar is niet geweten…)

Ze brengen hun FEATURING R&B mee, wat volgens onze vrije interpretatie Ramona en Bernadette (de 2 huidige vriendinnen van de heren) zullen zijn. Zij zorgen ervoor dat de heren niet te droog komen te staan achter hun draaitafels en dat ze de berg strijk die ze alweer hebben laten liggen, weggewerkt geraakt. (Een niet te onderschatten onderdeel van de prachtige show van Discobar B&M)

(Opgelet: De vorige opmerking over de strijk enal zou als licht-seksistisch kunnen worden gezien, maar aangezien we hier in een totale wereld van sarcasme en ironie zitten – of toch zeker op dit deeltje van het wereldwijde web – mag dit met heel wat korrels zout worden genomen, oftewel… TIS OM TE LACHEN!)

BAND:
Manu (heeft wrs ook een achternaam, maar kreeg die niet van onze Gaere)
Barry (die geen achternaam heeft volgens Gaere, maar hij informeerde zich vermoedelijk slecht)

GENRE:
DJ’s en pieuw-pieuw-pieuw.

AL EENS IET HORE?
Klik HIER… (ja, maar 1 link deze keer)

FOTO: (Waarschijnlijk niet de echte Discobar B&M, maar in ons hoofd zien we hier toch al MANU met zijn levensgezel BERNADETTE!)

discobar-bm

 

 

TERUGĀ (naar de vorige pagina) AUB
Klik HIER!