+32486373066 info@thebackupplan.be

Vernieuwde Website: Geprul in ’t kwadraat.

IMG_7021 (1920x1280)

Hippe Kippen

Hippe Kippen als we zijn, hebben we onze website wat liggen vernieuwen. Een leien dakjesgang konden we dat niet echt noemen, want het had heel wat meer voeten in de aarde dan op voorhand gedacht. Maar zoals u zelf kan merken… Het is dan toch gelukt. Met handige linkknopjes, knappe foto’s, nieuwe berichten,… Jaaaaa… De mannen van The Backup Plan zijn mee!

In ’t Kwadraat

Om mogelijke misverstanden te vermijden, willen we graag meegeven dat de term “In ’t Kwadraat” betrekking heeft tot de hoeveelheid geprul er geweest is om deze vernieuwingen tot stand te brengen en dat het dus NIET te maken heeft met een mogelijk dranketablissement in Holsbeek. We begrijpen de mogelijke verwarring, maar met dat laatste heeft het dus NIKS te maken.

Bedankt!