+32486373066 info@thebackupplan.be

Het gras is groener aan de onderkant: TOMAS TINTEL

Tintel

TOMAS TINTEL: Bedankt!

Tomas Tintel is een waar fenomeen in Backup Plan-land. Uit het verre Erps-Kwerps kwam deze 2m89 grote reus naar Rotselaar afgezakt om er zijn kunsten op gitaar en andere instrumenten te tonen. Het lokale plebs, waaronder ook wijzelf, waren danig onder de indruk en probeerde kost wat kost deze GVR (*) te overtuigen om zijn wondere klankjes aan het grote publiek te tonen. Wij van The Backup Plan wisten hem met enkele vossen-streken te strikken om een contract voor onbepaalde duur te tekenen. Als witte Backup Plan-ranger trok hij mee ten strijde in kleine en grote dorpen, op grote en minder grote podia. Nu… Zoveel jaren later heeft Tomas besloten om zijn wit pakje aan de haak te hangen. Iets wat wij betreuren, maar we wensen hem het allerbeste toe. Als hij wil terugkomen, kan dat natuurlijk altijd… na een auditieronde. Tomas, merci!

Kom Tomas mee uitzwaaien op de heuse GREAT FAREWELL TINTEL TOUR: Op woensdag 26 augustus 2015 in JH Mena… Meer info: https://www.facebook.com/events/940199919349681/

 

 

(*) GVR = Grote Vriendelijke Reus